суботу, 4 листопада 2017 р.

Шановні одинадцятикласники! 
До вашої уваги безкоштовні  сайти он-лайн підготовки до ЗНО 
EdEra
EdEra — освітня українська платформа, яка створює онлайн-курси та навчальний контент для широкої аудиторії з найрізноманітніших тем.
«Математика: арифметика, рівняння та нерівності» — перший курс з математичного циклу на EdEra. Розрахований на 6 тижнів, кожен тиждень складається 2-4 лекцій (усього 15 лекцій), великої кількості теоретичних, тестових і домашніх завдань. Орієнтовно кожен тиждень розрахований на 5 годин занять.
Окрім тестових завдань у середині курсу є ще проміжні модулі, тести та фінальний іспит. 
Учням викладають як теорію, так і методику розв’язання задач і рівнянь, цьому приділяється найбільше часу. Відеоматеріали курсу цікаві тим, що доповнюються експериментальними відео про те, як у реальному житті працюють ті чи інші теорії. Веде курс Олександр Олєнєв — випускник магістратури факультету радіофізики, електроніки та комп’ютерних систем КНУ ім. Шевченка, координатор всеукраїнського конкурсу «Intel Еко-Україна»
Курс «Метаматика» від iLearn складається з 25 тем, кожна з яких містить відео (тривалістю від 25 хвилин і більше), у якому подається теорія та розв’язання задач. Додатково до кожної теми йдуть матеріали для самостійного опрацювання, у яких детальніше пояснюються певні формули й підтеми, а після завершення необхідно пройти тест, який складається приблизно з 20 (залежно від теми) завдань.
Програма охоплює всі теми, які виносяться на ЗНО, — від «Основні алгебраїчні вирази» до «Елементи комбінаторики. Елементи математичної статистики». Додатково на сайті можна ознайомитись з методиками розв’язання задач.
Матеріали для підготовки доступні на сайті, а приєднатися до навчання можна на будь-якому етапі. Для учнів є форум для обговорення необхідних питань, а також можливість листування між слухачами.
Курс з математика від «Освіта-Онлайн» передбачає 29 уроків. Викладає їх Сергій Зеленін — кандидат фізико-математичних наук, доцент ОНУ ім. Мечникова. Кожен урок містить кілька відео (по 8-12 хвилин), детальні конспекти з формулами і термінами, приклади розв’язання задач. Урок починається з «вхідного» тесту, а на завершення розбираються приклади із ЗНО минулих років. І наостанок даються домашні завдання
Курс поділений на дві частини — алгебру й геометрію, кожна з яких містить 32 теми (загалом 64). У кожній навчальній темі: матеріал для опрацювання (теоретична текстова частина), словник термінів і понять до теми, тестові завдання для закріплення знань та онлайн-ігри з поданого матеріалу. Після завершення всіх тем можна пройти підсумковий тест.

Курс складається з 9 тижнів і 19 тем від «Алгебра. Початок аналізу» до «Геометрія. Планіметрія. Стереометрія». Навчальні тижні містять теоретичні відеоуроки (з поданням усіх необхідних формул), які тривають 5-15 хвилин, та наочні приклади розв’язання задач різної складності. Між лекціями є тестові завдання для закріплення вивченого.
У курсі розглянуті всі розділи математики, що входять до програми ЗНО, а також розібрані всі типи задач та можливості їх рішення. Викладає Ярослав Симчук — доцент кафедри математичного аналізу та теорії ймовірностей КПІ.
Окрім завдань з математики, на курсі є допоміжні відео з корисними рекомендаціями для підготовки до ЗНО та конспекти лекцій кожного тижня. Якщо виникають якісь запитання (навчальні або технічні), є можливість обговорити їх на форумі як з викладачем, так і з іншими слухачами курсу.
Формально курс розпочався 20 вересня, але нові слухачі можуть долучитись у будь-який момент. Наразі вже доступні матеріали попередніх шести тижнів.

Немає коментарів:

Дописати коментар